Her får du lige en lille fortælling om, hvordan jeg  har lavet hjemmesiden. Hvilke principper og hvilke værktøjer.

Jeg har villet lave en hjemmeside, der har et enkelt design. En side der ikke forvirrer med alt muligt "glimmer". Det overordnede design skal derfor helst virke roligt så man kan koncentrere sig om indholdet. Det er således ikke lagt an på at fange en tilfældig forbipasserende (som jo meget på nettet er lagt an på - især det kommercielle).

Det har samtidig været afgørende for mig, at når først funktion (f.eks. navigation) og design var fastlagt, så kan jeg stort set glemme alt om det - og bare skrive løs. Der kan godt være enkelt "gimmicks" på indholdssiderne naturligvis.

Jeg har samtidig ikke villet bruge tid på selve teknikken - specielt ikke på egentlig kodning. Jeg vil hellere bruge tid på indholdet. Derfor forsøgte jeg at finde et program, der kan den slags. Jeg faldt for det du kan se nederst på siden. Det betyder dog ikke, at det er lige til at gå til, der er mange muligheder i programmet, og jeg tror jeg har prøvet alle mulige koncepter. Man skal helst vide lidt om den slags, hvis man ikke skal bruge for meget tid på det.

Det skal dog nævnes, at hvis man vil have nogle smarte effekter (typisk vedr. billeder, videoer, pdf og den slags) kan man ikke undgå at skulle bryde programmets grænser. Der findes en række extensions som jeg også har brugt. Derudover har jeg foretaget enkelte kodninger - f.eks. mht. print men også andet. Men min oprindelige målsætning om at undgå kodning holder altså ikke. Det kommer alt sammen an på ambitionsniveau.

Men programmet lever efter min mening op til, hvad det lover, nemlig at man kan arbejde med det uden at bruge html, javascript eller andet af den slags, og alligevel lave det mest nødvendige ret let - for de fleste vil det være tilstrækkeligt. Desuden er der et meget stort forum - og en fin hurtigsvarende supportfunktion. Og så er det billigt. Hvis du så småt er i gang med at bruge produktet er du velkommen til at kontakte mig og få nogle tip.
Pablo Software Solutions
Knud Lindkjær Rasmussen
Underliggende emne
Overliggende emne
Foregående emne
Næste emne
Print indhold af siden
- hvor du kom fra
Til forsiden
Sideoversigt
Gæstebog   
Kontakt    
Webteknik  
Ændringslog
Om mors aner

Om sport

Om motorcykler

Om biler

Om aner

Om soldatertiden

Om musik

Om bluesharpen

Knud Lindkjær Rasmussen